Αγουρέλαιο
Αγουρόλαδο (αγουρέλαιο) από πράσινες ελιές που έχει γίνει η συγκομιδή τους τέλη Οκτωβρίου – αρχές Νοεμβρίου. Έχει έντονη φρουτώδη γεύση και άρωμα, ευχάριστη πικράδα, βαθύ πράσινο χρώμα. Λάδι με υψηλούς δείκτες πολυφαινόλων. Είναι αφιλτράριστο, για να διατηρεί πλούσια όλα τα ποιοτικά θρεπτικά του στοιχεία. Τρώγεται ωμό και συνοδεύει τέλεια σαλάτες. Περιορισμένη διάρκεια κατανάλωσης. Περιορισμένος αριθμός φιαλών. Ο ελαιόκαρπος έχει επεξεργαστεί σε χαμηλή θερμοκρασία και το λάδι έχει προκύψει με ψυχρή έκθλιψη.