Σχετικά με το Ελαιοτριβείο Λιανός στις Καμάρες Αχαΐας

Η οικογενειακή μας επιχείρηση “ΛΙΑΝΟΣ”, δραστηριοποιείται εδώ και 4 γενιές στο χώρο του ελαιολάδου. Η πολύτιμη εμπειρία, μας καθιστά σε ένα υψηλό επίπεδο γνώστες της παραγωγής του καλού λαδιού, σε συνδυασμό με τον εκλεκτότερο ελαιόκαρπο της μεσογείου μαζεμένο από τους ντόπιους ελαιώνες στους πρόποδες του όρους Παναχαϊκού παρέχουν το εξαιρετικής ποιότητας extra παρθένο ελαιόλαδο “ΛΙΑΝΟΣ”.

Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του ελαιοτριβείου μας, στις Καμάρες Αχαΐας, δίνεται η δυνατότητα παρακολούθησης και ελέγχου της επεξεργασίας του ελαιόκαρπου και στην συνέχεια της συσκευασίας του ελαιόλαδου στην μονάδα τυποποίησης κάτω απο τα αυστηρά κριτήρια του διεθνούς πρότυπου iso 22.000, διασφαλίζοντας άριστη ποιότητα, άρωμα και γεύση στο ελαιόλαδο διατηρώντας όλα τα ευεργετικά του στοιχεία που το κάνουν εκλεκτό.

Από την παραδοσιακή γνώση στη σύγχρονη τεχνογνωσία

Επιλέγοντας τον εκλεκτότερο ελαιόκαρπο της μεσογείου μαζεμένο από τους ντόπιους ελαιώνες στους πρόποδες του όρους Παναχαϊκού παρέχουμε το εξαιρετικής ποιότητας extra παρθένο ελαιόλαδο “ΛΙΑΝΟΣ”. Αγουρέλαιο, Βιολογικό Εξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδο που παράγονται στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας.

Φωτογραφίες

Φωτογραφίες από το χώρο του ελαιοτριβείου μας